Flyttehjelp

Jeg har nettopp kjøpt meg min første leilighet! Det føles så bra, og jeg har gitt meg selv så mange voksenpoeng at jeg trenger ikke oppføre meg voksent resten av året! Tenk da, bo i sin egen kåk! Endelig kan jeg rote så mye jeg vil, sove så lenge jeg vil og spise hva jeg vil. Denne dagen har jeg ventet på i evigheter. Jeg trengte flyttehjelp, for jeg har ikke lappen. Jeg bruker å ta buss til vanlig, men til og med jeg skjønte at jeg ikke kunne drasse med meg et helt flyttelass på bussen. Det var egentlig ikke vanskelig å få folk til å hjelpe til med selve flyttingen, mange ville hjelpe til å pakke og bære. Problemet var bare at jeg ikke har noen venner med hengerfester. Heldigvis var det noen som kjente noen som gadd å stille opp for et fremmed menneske. Noen folk er bare supre!

Rom med møbler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *