Pilegrimsferd i Østen

Det er jo blitt en ren industri dette her med pilegrimsferd! Jeg ser at mange reisebyråer har kastet seg på denne trenden som en gang var forbeholdt de dypt religiøse. Jeg har selv sittet med tanken om å dra på en slik ferd, men ønsker å unngå de mer kommersielle stedene. Derfor har jeg tenkt å se mot øst, der jeg føler mer religiøs tilknytning. Det er så spennende dette med buddister og deres nærhet til naturen. Her har vi kristne mye å lære. Enn så lenge er jeg ikke kommet lenger på ferden enn til kjøkkenbenken. Jeg sitter nemlig og ser på Rosendahl sitt nettsted, der det finnes masse av nytt og praktisk kjøkkenutstyr. For at jeg skal ha nok krefter til en skikkelig lang pilegrimsferd, er det jo viktig å lage sunn og god mat først! Derfor kommer jeg nok til å bestille meg noe nytt til kjøkkenet før jeg investerer i selve turen.

Et tempel fra øst

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *