Mørketida

Dagene begynner å bli kortere og det er kjøligere i luften, det kan bare bety en ting det. Mørketida har ankommet, men vet dere hva? For min del plager det meg ikke noe særlig. Jeg liker det litt jeg. Det er så utrolig mye koselig å finne på i mørketiden, jeg liker for eksempel å benytte sjansen til å samle noen av mine nærmeste venninner og ha en deilig vinkveld. Eller så liker jeg å ta litt alenetid, for hva er vel bedre enn å sette seg i godstolen med en kakao kopp i hånda, et deilig pledd over fanget og en spennende serie på netflix? Ikke mye spør du meg. Jeg liker ekstra godt å lage til litt ekstra stemning ved hjelp av litt dunkel belysning, også et par levende lys på bordet. Da snakker vi en koselig innekveld. Ha en herlig mørketid folkens.

en vinflaske og to vinglass

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *