Bloggen min og meg.

Hola!

Ja dette er bloggen jeg har startet rett og slett av ren nyskjerrighet. Har flere venner som blogger, og det gjorde meg nyskjerrig. Jeg er en jente på 28 år som elsker å utforske nye ting, og er nyskjerrig på mangt og meget. Jeg bor for tiden i Spania, etter å ha oppholdt meg i Sverige også en periode.

Hva bloggen min har som tema? MEG! – og litt av det som skulle oppta meg for øyeblikket. Blir nok en del innlegg om reising, da det er min store lidenskap, men ellers vil det nok bli litt av hvert – «alt og ingenting» :)

Jeg er nok ingen forfatter, og perfekt norsk bør du kanskje ikke forvente deg heller. Kjenner allerede nå at jeg får litt nerver med tanke på om norsken min er god nok eller ikke….. Uansett – viktigste er at jeg får frmidlet det jeg vil, og at du syns det er moro å komme innom av og til og lese postene mine.

Så; let’s go! :)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *